Datum för föreningsstämma, nya medlemmar, avisering och trivselregler

Vi hoppas att ni alla mår bra och har det bra.

 

Vårens föreningsstämma planeras till torsdagen den 27 maj, 2021. Även i år kommer vi att behöva anpassa oss efter pandemin och behovet av att minimera risken för smittspridning. Vi återkommer med mer information.

Vi välkomnar två nya medlemmar i föreningen. Marie Pehrson flyttade in i januari och Alexandra Kaktus flyttar in nu i februari. Emi Hijno med familj och Fredrik Adolfsson har flyttat ut och vi tackar dem för den tid som varit och för det engagemang de visat för hyveln.

 

Den 1 mars distribueras digitala avgiftsavier avseende 2:a kvartalet 2021.

Håll utkik efter avin i din digitala inkorg och betala senast onsdag 2021-03-31. Vänligen meddela Peter Dolk på ekonomiskforvaltare@brfhyveln129.se om den mot förmodan inte kommer fram.

 

Återigen vill vi uppmuntra alla att läsa föreningens trivselregler och speciellt tänka på brandsäkerheten.

 

Samtliga lägenheter skall vara försedda med minst en fungerande brandvarnare.

Styrelsen rekommenderar dessutom att alla lägenheter är försedda med minst en fungerande brandsläckare och brandfilt.

 

Lämna aldrig levande ljus utan övervakning. Även små värmeljus är kraftfulla och kan lätt antända t.ex. gardiner. Respektera detta både för din egen och för dina grannars skull. Läs mer om brand i pdf-filerna från Räddningsverket. https://rib.msb.se/filer/pdf/25596.pdf

 

Vänligen notera att inget får förvaras i trapphusen av brandsäkerhets- och utrymningsskäl. Undantaget är rullatorer som får förvaras i  entréhallen.