Föreningsstämma med poströstning, uppdatering från styrelsen samt vårstädning

Årets föreningsstämma kommer som tidigare meddelats att hållas torsdagen den 27 maj kl 19.00. Kallelse kommer att skickas ut närmre i tiden.

För att minimera risken för smittspridning och följa myndigheternas rekommendationer, har styrelsen beslutat att tillåta poströstning. Poströstning är tillåtet i bostadsrättsföreningar i och med den tillfälliga lag beträffande stämmor som Riksdagen beslutade om i april 2020 och som efter förlängning i december 2020 gäller fram till sista december 2021.

Tanken är att vi, precis som förra året, ska hålla stämman kort och vi uppmuntrar så många som möjligt att använda sig av möjligheten att poströsta så att vi kan begränsa antalet fysiskt närvarande personer i enlighet med gällande rekommendationer. Formulär och instruktioner för poströstning kommer med kallelsen.

Då vi månar om aktiva medlemmar och en bra dialog inom föreningen, planerar vi att ha ett digitalt informationsmöte torsdagen den 6 maj kl 19.00. Vi kommer att skicka ut en inbjudan till ett digitalt möte och hoppas att så många som möjligt har möjlighet att delta. För de som inte kan närvara kommer vi skicka ut en sammanfattning i efterhand.

Årets vårstädning av Hyveln planeras äga rum mellan den 3 och 21 maj och precis som förra året kommer blir det en corona-anpassad städning över några veckor istället för en gemensam aktivitet. Mer information kommer inom kort.

Till sist vill vi bara påminna om att som ett resultat av förra årets rensning i cykelrummet står det fortfarande tre cyklar på asfaltgården. Om ingen ägare hör av sig innan den 6 maj i år kommer cyklarna tas bort.

Vi hoppas att ni mår bra och att många har möjlighet att njuta av våren.