Information fönsterprojektet 4 juli

Starten för vårt fönsterprojekt rycker närmare. Se bifogade dokument "Preliminär tidplan".

Arbetena i A-huset börjar alltså vecka 31 och pågår t o m vecka 35. Arbetena i B-huset är planerade till veckorna 35-39.
 
Under angivna perioder måste lägenheterna hållas tillgängliga för fönsterrenoverarna.
 
Fönsterrenoverarna kommer att tilldelas nyckel till vårt tubnyckelsystem. Om medlem "laddar" tubnyckelsystemet genom att i tuben fästa nycklar till lägenhetens ytterdörr tolkas detta som att hantverkarna medgivits tillträde till lägenheten av lägenhetsinnehavaren.
Lägenhetsinnehavaren ansvarar för att eventuellt larm deaktiveras.
 
I de fall lägenhetsinnehavare inte vill använda tubnyckelsystemet måste han se till att hantverkarna på annat sätt beredes tillträde till lägenheten. Till exempel genom personlig närvaro.
 
Hantverkarnas behov av tillträde till en lägenhet låter sig inte planeras i detalj. Men varje besök av hantverkarna aviseras genom notering på lista på lägenhetens ytterdörr. Se bilaga "Aviseringslista".
 
Praktiska upplysningar om hur renoveringsarbetet går till finns att läsa i bifogade dokument "Turordning fönsterarbete". Fönsterrenovering i 50 lägenheter kräver allas medverkan för att kunna genomföras snabbt och smidigt. Läs dokumentet noga. Observera t ex entreprenörens behov av fritt utrymme kring samtliga fönster.
 
Vår entreprenör, Fog & Fönster AB, kommer, då renoveringsarbetena påbörjats, ge lägenhetsinnehavarna möjlighet att privat beställa vissa extra arbeten. För att ni ska ha tid att fundera på eventuell beställning av extra arbeten bifogas dokumentet "Boendebeställning". Av detta dokument framgår vilka extra arbeten som erbjuds och priset för dessa. Men avvakta alltså med beställning nu. Fog & Fönster återkommer.
 
Kontakta Hans Hellner för mer information
hans.hellner@telia.com