Information från styrelsen, föreningsstämma, vårstädning mm

Föreningsstämma
Tisdagen den 24 maj kl. 18.00 är det föreningsstämma i vår förening. Vi kommer att vara på Kristinehovs Malmgård (som ligger på andra sidan av Borgarskapets Änkehus). Vi hoppas att många medlemmar kan komma nu när pandemin inte skapar några restriktioner. Det vore trevligt att ses och det är viktigt att så många medlemmar som möjligt är med och påverkar och tar ansvar för vår förening och vårt fina hus. Styrelse och funktionärer i övrigt ska väljas och årsredovisningen ska fastställas. Vi kommer dessutom att informera om renovering av fönster, åtgärder för att sänka våra energikostnader inkl. utvärdering av bergvärme.

Formell kallelse och årsmöteshandlingar kommer att skickas ut.

Vårstädning
Tisdagen den 10 maj kl.19.00 återupptar vi vår traditionella vårstädningskväll. Vi tar gemensamt ansvar för vår fastighet och har samtidigt trevligt. Lite senare på kvällen så bjuder vi på grillad korv och kall dryck.

För de som inte kan vara med så kommer vi sätta upp en lista i entréhallen med städaktiviteter som man kan göra på egen hand och därefter pricka av åtgärden. Vi hoppas att alla som har fysisk möjlighet är med och bidrar.

Injustering av värmesystemet
Med start den 30 maj kommer vi att göra en så kallad injustering av vårt värmesystem. Ventiler och termostater i elementen som är utslitna kommer att bytas ut och ställas in utifrån det behov som finns. Samtidig kommer hela systemet ”balanseras”. Det är delvis en ren underhållsåtgärd, dvs utbyte av utslitna detaljer, men också en åtgärd med förhoppning att kunna sänka våra energikostnader genom att få jämnare och i snitt lägre inomhustemperatur.

Man kommer behöva komma in i samtliga lägenheter antingen genom att använda tubnyckeln eller att någon boende släpper in hantverkarna. Arbetet kommer att göras av KM Värme & Vatten AB som föreningen anlitat under många år och känner fastigheten. Mer information kommer.

Sommarfest
Festkommittén meddelar att de kommer bjuda in till en sommarfest efter semesterperioden.