Information från styrelsen, juni 2023

Extra stämma och ändring av stadgarna

Den 15 juni genomförde vi den extra stämma, som var nödvändig, för att vi skulle genomföra den förändring av våra stadgar som godkändes på den ordinarie föreningsstämman i maj. Förändringen av våra stadgar godkändes även av den extra stämman och därmed är det nu de uppdaterade stadgarna som gäller framöver.

Vattenskada i lägenhet i A-huset

Som tidigare informerats om på föreningsstämman, och som även kunnat noteras av vissa medlemmar, har det inträffat en vattenskada i badrummet i en lägenhet i A-huset. Renovering pågår, där den gamla stammen delvis har rivits och nya rör och stammar installerats. Samtidigt pågår avfuktning av det aktuella området. Som en följdeffekt kan det ha uppstått dåligt tryck eller problem med flagor i den aktuella stammen, vilket noterats i ett par lägenheter. Styrelsen är medveten om detta och VVS tekniker är anlitad för att avhjälpa problemen i de aktuella lägenheterna.

Styrelsen vill samtidigt påminna om lägenhetsinnehavarnas egna ansvar för badrum, duschrum eller annat våtrum samt i WC  för att hålla inredning, installationer, våt- och ytskick i gott skick, samt att förändringar/renoveringar ska utföras fackmannamässigt och att renoveringar kräver styrelsens godkännande i förväg.

Ordning och reda i förråden

På förekommen anledning, vill styrelsen påminna om att medlemmar endast får förvara föremål inne i förråden, ej utanför. Detta för att det ska se snyggt och städat ut för den allmänna trevnaden, att det ska vara lätt för alla medlemmar att ta sig fram till sina egna förråd, samt av brand- och säkerhetsskäl.

Sommarfest

Sommarfesten är planerad till den 24 augusti. Vi hoppas på fint väder. Mer information kommer att komma från festkommittén.

Vi ber att få önska alla medlemmar en fin sommar med lagom sol, värme och regn.

Styrelsen