Information om cykelförvaring

I samband med städning av cykelförråd har vi omhändertagit tre omärkta cyklar i ej brukbart skick. De bedöms vara övergivna. Cyklarna kommer förvaras på inre asfaltsgården en tid, för att sedan avyttras om ingen ägare har gett sig till känna. Om någon medlem eller boende äger någon av dessa cyklar bör denne kontakta styrelsen.

Vidare har många cyklar som är märkta, men som ej är i brukbart skick, flyttats till den inre delen av cykelförrådet. Syftet är att de som använder sina cyklar regelbundet ska kunna använda de mer lättåtkomliga platserna.

I nuläget är det relativt många cyklar och relativt många barnsaker som förvaras i cykelförrådet som inte är i brukbart skick, och som inte ser ut att användas alls. Vi uppmanar de som långtidsförvarar cyklar eller attiraljer utan att använda dessa regelbundet att istället förvara dessa på annat sätt, till exempel i lägenhetsförråd. Likaså uppmanar vi att pulkor och andra säsongsanpassade föremål tas undan den del av året de inte används. Vi vill också påminna om att cyklar och annat som förvaras i cykelförrådet eller på föreningens cykelparkeringar utomhus ska vara uppmärkt med lägenhetsnummer och namn.