Injustering av värmesystemet under veckan 30 maj – 3 juni

Som tidigare meddelats kommer en injustering av fastighetens värmesystem göras under veckan 30 maj – 3 juni. Det innebär att vår leverantör KM Värme & Vatten kommer att behöva tillträde till samtliga lägenheter, förutom vindslägenheterna, vid två tillfällen under perioden.

Vi ber dig därför att ladda tublåset med nycklar så att hantverkarna kan få tillträde till lägenheten, om du/ni inte är hemma. Om du vet redan nu att du inte kommer vara hemma så är vi tacksamma om du meddelar oss det, se kontaktuppgifter nedan.

Arbetet kommer att påbörjas i våning 5 i hus A måndagen den 30 maj och de kommer sedan arbeta sig neråt i hus A under måndagen 30 maj och tisdagen 31 maj. 

Arbetet i B-huset börjar på våning 6 och går sedan neråt i hus B. Arbetet i B kan komma att börja redan på eftermiddagen den 31 maj och fortsätter sedan under onsdagen den 1 juni och torsdagen den 2 juni. 

Fredagen den 3 juni kommer samtliga lägenheter besökas för att lufta radiatorerna och säkerställa att allt är tätt.

Arbetet börjar ca kl 08.00 på morgonen och håller på till ca 16.00, eventuellt lite längre om så behövs. Lunch ca 11.00.

Arbetet som kommer göras i lägenheterna berör alla radiatorer. Gamla radiatorventiler och termostater ska bytas samtidigt kommer effekt för respektive radiator att beräknas. Detta är en underhållsåtgärd som även syftar till att säkerställa att värmesystemet arbetar så effektivt som möjligt och därmed undvika onödiga energikostnader.

För att underlätta för hantverkarna ber vi dig plocka undan framför radiatorerna i alla berörda rum. 

För frågor är du välkommen att kontakta 
Styrelsen via info@brfhyveln129.se
Cecilia Widebäck West på telefon 0708-849381
AnnCharlotte Kornblad på telefon 070-5794395

Tack på förhand!
Vänliga hälsningar,

/Styrelsen