Uppdatering från styrelsen augusti 2019

Vi är glada att meddela att Föreningens eminenta ekonomiska förvaltare Peter Dolk har accepterat att fortsätta sitt uppdrag ytterligare ett år. Arbetet med att hitta Peters efterträdare är därmed mindre akut.

 

I övrigt har styrelsen påbörjat höstens arbete:

  • En översyn av värmecentralen och värmesystemet för att om möjligt minska kostnaden för fjärrvärme. Fortsatt arbete med intrimning av ventilationen och åtgärder för att komma åt problemet med kalla lägenheter.
  • Utredningen kring säkerhetsdörrar och brandskydd startas upp igen och styrelsen tackar för alla inkomna synpunkter och idéer, vilka självklart kommer att beaktas i det fortsatta arbetet.
  • Vi överväger att introducera separat insamling av matavfall i soprummet.
  • Vi överväger att avsluta tidningsinsamlingen i soprummet för att skapa plats för behållare för matavfall och för att spara pengar. Tidningar kan lämnas på återvinningsstationen på Heleneborgsgatan.
  • Målningen ute av räcken och dörrar kommer att fortsätta. Visst arbete var sedan tidigare planerat till hösten och annat behöver entreprenören göra om eller förbättra.
  • En uppdatering av våra trivselregler, Hyvelns ABC, pågår.

 

Till sist vill vi bara påminna om några detaljer beträffande ventilationen och köksfläktarna. När du lagar mat ska fönstret i köket vara stängt så att fläkten kan dra ut matoset. Det är även viktigt att spjället till öppna spisen är stängt, förutom när den öppna spisen används.