Uppmaning att skicka in synpunkter på förslag till detaljplan, Norra Högalid

Gällande Stockholms Stads förslag till detaljplan byggnationer inom området som kallas Norra Högalid, så har den ursprungliga planen delats upp i flera mindre planer. Den första av dessa delplaner, som omfattar planen för kvarteret Yxan, är ute för granskning. Sista möjligheten att lämna in synpunkter på den reviderade planen är imorgon, den 18 oktober.

Utöver att den ursprungliga planen delats upp, är den reviderade planen för kvarteret Yxan relativt oförändrad. Den presenteras här:
https://vaxer.stockholm/projekt/bostader-i-norra-hogalid/

Styrelsen vill uppmana medlemmar och boende att som privatpersoner lämna in synpunkter på den reviderade planen. Har man lämnat lämnat synpunkter på den ursprungliga planen, kan man skicka in samma synpunkter igen. Eller omformulera sina synpunkter om man vill. Å föreningens vägnar kommer styrelsen att lämna in ungefär samma synpunkter som föreningen lämnade vid det tidigare tillfället.

Synpunkter kan lämnas genom att skicka e-post till:
stadsbyggnadskontoret@stockholm.se

Ämne:
Synpunkter om pågående plan dnr 2016-14530

Diarienummer 2016-14530 måste anges i ämnesraden eller i den löpande texten. Den som lämnar in synpunkter måste underteckna dessa med sitt namn och sin adress.